Actualitate

Imagini emoționante! Familia fetei ucise în accident la 2 mai a plantat un măr la locul tragediei

S-a împlinit o săptămână de la tragedia de la 2 Mai care a șocat o țară întreagă. Tatăl fetei accidentate mortal de șoferul de 19 ani, aflat sub influența substanțelor interzise la volan, a plantat un copac în memoria fiicei sale care și-a pierdut viața la 20 de ani. Bărbatul declară că va continua lupta pentru dreptate în justitie pentru ca moartea fiicei lui să nu fie uitată.

Revoltă, durere și multă empatie pentru părinții și rudele celor doi tineri uciși la 2 Mai, de șoferul de 19 ani, care s-a urcat drogat la volan – e ceea ce simt și oamenii care au venit să aprindă o lumânare pentru victime. Părinții tinerei care a pierit în accident au adus un măr pe care l-au plantat exact în locul unde a fost omorâtă fiica lor. Îmbrăcați cu veste reflectorizante, pentru a fi mai vizibili șoferilor din trafic, părintii tinerei au săpat o groapa adâncă în solul tare și au plantat pomul chiar langa unitatea militară.

“Este plantat chiar la locul, acesta este locul unde fiica mea a fost intinsa, aruncata +  Cand va fi acest pom mare, sper sa fie sanatos sa nu-si bata cineva joc de el, ma gandesc si la treaba asta, sper ca cineva sa se simta bine culegand un mar din el”, a declarat CĂTĂLIN DRAGOMIR, tatăl tinerei accidentate mortal 

Tatal fetei ar fi vrut să ridice o troiță, dar din cauza faptului că în zonă se află o unitate militară nu i s-a permis acest lucru. Astfel, bărbatul a adus un măr, a săpat o groapă și a plantat copacul. De jur împrejur, au fost puse pietricele albe. Bărbatul spune ca va continua lupta in justitie pentru ca moartea fetei lui sa nu fie uitata. Crede in continuare ca politia nu și-a făcut treaba așa cum cere legea.

”Indiferent ce aș face, că m-am urcat la volan, am băgat cheia în contact mi-am asumat ce urmeaza să fac. Ai comis o faptă, în cazul de față cea mai oribilă faptă, ai ucis doi oameni, să facă maximum din maxim pe legea circulației! Apoi revenim și cu drogurile. Deci să nu ne mai învârtim după umbra noastră, că se putea da drumul sau nu, nu domnule, l-ai văzut că se bâlbâie și face ca toate alea, ne facem polițiști la apelul bocancilor? Afară! Dar până să meargă afară din poliție să facă pușcărie”, a declarat CĂTĂLIN DRAGOMIR, tatăl tinerei accidentate mortal 

Părinții celor doi tineri uciși în accident speră ca procesul să fie unul corect, iar la final instanța de judecată să nu fie îngăduitoare față de șoferul care a provocat tragedia de pe șosea, iar pedeapsa să fie una maximă.

Related Articles

Back to top button