Actualitate

Municipiul Constanța, înfrumusețat

Primăria Constanța vine în completarea marilor proiecte care se derulează cu fonduri europene pe marile bulevarde și execută lucrări de reabilitare a aleilor de acces către blocuri, de refacere a zidurilor de sprijin, a scărilor, rampelor pentru persoanele cu dizabilități și platformelor.

Concomitent cu proiectul de modernizare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, în momentul de față se lucrează la aleile de acces între strada Nicolae Iorga și strada Poporului și la jardiniere în zona Trocadero. În paralel, se reabilitează jardienierele în zona intersecției cu strada București, iar în Poarta 6 au fost finalizate o parte dintre zidurile de sprijin, jardiniere și se lucrează la refacerea aleilor.

Zidăria veche și elementele decorative care erau deteriorate sunt îndepărtate și înlocuite cu altele noi. Acolo unde este cazul se montează cofraje în care se toarnă beton. Spațiile reconstruite sunt tencuite și ulterior se vopsesc sau se decorează.

De asemenea, au fost încheiate lucrările de reparații a zidurilor de sprijin și aleilor de acces de pe strada Mircea cel Bătrân, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Cuza Vodă, urmând ca lucrările să continue în alte zone.

Related Articles

Back to top button