Educație/Cultura

2414 cărți au ajuns în casele iubitorilor de carte, prin intermediul minibibliotecilor stradale, în luna august 2023

În perioada 01 august – 31 august 2023, bibliotecarii și voluntarii din cadrul proiectului „Raftul Verde” au alimentat minibibliotecile stradale din Constanța cu un număr de 2414 cărți care au ajuns deja la cititori. Acestea au fost selectate de bibliotecari și voluntari dintr-un număr mult mai mare de volume ajunse în Biblioteca Județeană Constanța prin intermediul donatorilor de carte.
În luna august 2023, din donațiile primite, 105 volume au intrat în fondul de carte ale celor două Secții de împrumut, Copii și Adulți, ale Bibliotecii Județene Constanța.
Și în luna septembrie 2023 vom continua să alimentăm cele zece minibiblioteci aflate în următoarele zone: Muzeul de Artă, VIVO! Constanța, Spitalul Județean – Policlinică, Spitalul Județean – Intrarea vizitatorilor, Campusul Universității „Ovidius”, Delfinariu, Teatrul „Oleg Danovski”, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța și Acvariu.
Persoanele care doresc să doneze cărți către Biblioteca Județeană Constanța pot primi informații cu privire la procedura de donație la numărul de telefon 0774972642.

Related Articles

Back to top button