Actualitate

„Actori principali ai sistemului de supraveghere video”

În ciuda aducerii la cunoștința publică a diferitelor fapte antisociale săvârșite pe raza municipiului Constanța, încă mai sunt persoane a căror atitudine atrage oprobiul public și devin “victime” ale sistemului de monitorizare video.

Astfel, polițiștii locali au observat pe camerele de supraveghere video faptul că în zona unui loc de joacă, doi bărbați încalcă prevederile legale aflate în competența poliției locale, drept pentru care un echipaj s-a deplasat la fața locului.

După ce au fost identificate persoanele în cauză, acestea au fost sancționate contravenional de către polițiștii locali pentru consumul de băuturi alcoolice în loc nepermis și murdărirea domeniului public.

Mai mult decât atât, polițiștii locali au dispus persoanelor responsabile și aducerea terenului la starea inițială, locul fiind curățat de către acestea.

Pe această cale facem apel la persoanele aflate în incinta locurilor de joacă să respecte regulamentul de organizare și funcționare a spațiilor de joacă situate pe domeniul public al municipiului Constanța, iar dacă observă că sunt persoane ce au comportamente antisociale să sesizeze Direcția Generală Poliția Locală Constanța la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 –  sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.

Related Articles

Back to top button