Actualitate

Accident violent între două mașini, la intrare în Medgidia! Una s-a oprit în indicatorul de la intrarea în municipiu

La un pas de tragedie, pe șosea! Două autoturisme au fost distruse în urma unui accident care a avut loc la intrarea în Medgidia și numai o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit grav. Una dintre mașini s-a oprit în indicatorul care marchează intrarea în oraș, iar în cealaltă se aflau doi copii, printre care un bebeluş. Șoferii se contrazic între ei cu privire la modul în care s-a produs evenimentul rutier, iar polițiștii vor stabili acum împrejurările exacte. Unul dintre conducătorii auto a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Femeia se afla în mașina neagră împreună cu soțul și cei doi copii, printre care și un bebeluș. Într-o fracțiune de secundă drumul le-a fost întrerupt de un alt șofer care, susțin ei, circula cu viteză și nu le-ar fi acordat prioritate. În urma impactului violent, mașinile au fost distruse, iar una dintre ele a ricoșat, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în indicatorul de la intrarea în Medgidia, pe drumul national 22C. Numai o minuen a făcut ca nimeni să nu fie rănit grav. La fața locului au intervenit militarii din cadrul ISU Dobrogea, dar și polițiștii.

În jurul orei 11.30 am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, la intersecția dintre localitatea Cuza Vodă cu Medgidia. La fața locului s-a deplasat, din cadrul Detașamentului Medgidia, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare, precum și două ambulanțe SAJ. Când au ajuns la fața locului, colegii au constatat că nu este vorba de persoane încarcerate. Aceștia au deconectat bornele de la autoturism și au asigurat perimetrul din cauza scurgerii de combustibil din unul dintre autoturisme”, a declarat lt. ANAMARIA STOICA, purtător de cuvânt ISU Dobrogea. 

Șoferii se contrazic între ei cu privire la modul în care s-a produs evenimentul rutier, iar polițiștii vor stabili acum împrejurările exacte. Bărbatul aflat la volanul mașinii care a urcat pe indicator a acuzat dureri și a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Related Articles

Back to top button