Educație/Cultura

Programul „Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul școlar 2022–2023”, ajunge la final

Programul „Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul școlar 2022–2023”, ajunge la final în această săptămână. În acest moment în comuna Cumpăna se află ultimul grup format din 24 de persoane din Câmpulung Moldovenesc, care vor pleca spre casă, vineri 8 septembrie.
În cadrul proiectului s-a realizat un schimb de experiență între elevii cu rezultate școlare deosebite din comuna Cumpăna și elevii localităților partenere.
Copiii s-au bucurat de activități recreative la malul mării, vizite la Muzeul Militar „Regele Ferdinand I”, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Constanța, spectacol la Delfinariu, vizite la Microrezervație, cât și sediul Primăriei și obiectivele principale ale comunei Cumpăna.
Comuna Cumpăna a fost gazda a 14 grupuri din localitățile partenere în lunile iulie, august și începutul lunii septembrie, numărul persoanelor care s-au bucurat de vacanță la mare fiind de 402.
Din comuna Cumpăna au mers în taberele școlare 409 persoane. În perioada 3 – 8 sept la Câmpulung Moldovenesc sunt prezenți fotbaliștii CS “Victoria” Cumpăna, pregătiți de profesorul Vasilica Cristocea.
În luna august, 100 de tineri din comuna Cumpăna, beneficiari ai proiectului COPII (Cooperare – Onestitate – Prietenie – Implicare – Informare) elevi cu rezultate deosebite au fost prezenți în perioada 20 aug – 2 sept, într-o tabără școlară de vară în stațiunea Costinești.
Mult succes în noul an școlar.

Related Articles

Back to top button