Social/Economic

Campanie de colectare a deșeurilor electronice și premii, la Cumpăna

Participă și tu la “Campania de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice în Comuna Cumpăna” ce se desfășoară în perioada 11-15 septembrie și poți câștiga unul dintre cele trei premii.
Perioada de desfășurare: 
  • 14 – 15 septembrie 2023

Public țintă:

  • locuitorii comunei Cumpăna, jud. Constanța

Mecanism campanie:

Pentru a încuraja comportamentul responsabil, organizatorii oferă celor care predau deșeuri electrice în cantități de minim 10 kg posibilitatea de participare la tombolă. Premii tombolă: 2x mixer, 1x aspirator.

Primăria Cumpăna, VastumEco, Salubrizare Cumpăna și ECOTIC pun la dispoziția locuitorilor:

Predarea la punctul fix de colectare din fața Primăriei (str. Constanța nr 129) în perioada 14 – 15 septembrie

    • Preluare GRATUITĂ de la domiciliu pentru deșeurile electrice voluminoase. Comenzile se fac la numărul de telefon 0771 006 485, în perioada 11 – 15 septembrie.

Partenerii campaniei: Primăria Cumpăna, VastumEco, Salubrizare Cumpăna.

Campaniile ECOTIC “Orașe Curate” și “Comune Curate” au ca scop informarea cetățenilor despre importanța colectării separate a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și a deșeurilor de baterii și acumulatori dar și colectarea propriu-zisă a acestor tipuri de deșeuri, în mediul rural și urban.

Importanța colectării separate ne-a încurajat să organizăm astfel de campanii pentru a fi mai aproape de oameni și de a le arăta: cum este bine sa procedam, ce se întâmplă cu deșeul predat, cum ajutăm astfel la protecția mediului.

Related Articles

Back to top button