Actualitate

A lovit, a fugit, era drogat și fără permis! Unul dintre șoferii implicați în accidentul de la Cora Brătianu, arestat

Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul de marți dimineață de pe bulevardul IC Brătianu din Constanța, a fost arestat pentru 30 de zile. Vorbim de un tânăr de 25 de ani, care s-a urcat la volan fără permis şi sub influenţa drogurilor. Mai mult, acesta a părăsit locul accidentului. Mașina pe care o conducea tânărul a intrat în coliziune cu un alt autoturism care a fost proiectat într-un autobuz şi, ulterior, într-un microbuz de călători. În urma impactului, șapte persoane printre care și un bebeluși au ajuns rănite la spital.

Tânărul de 25 de ani are o listă lungă de acuzații. Este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor interzise și conducerea unui vehicul fără permis, după ce cu doar o zi înainte i s-a suspendat acest drept deoarece fusese prins în judeţul Prahova în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Suspectul a fost prezentat instanţei de judecată care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Marți dimineață, tânărul ar fi condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, din municipiul Constanţa, şi ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, cel de-al doilea vehicul ar fi fost proiectat într-un autobuz şi, ulterior, într-un microbuz de transport persoane. În urma accidentului rutier, au fost rănite 7 persoane, printre care și un bebeluș, care au fost transportate la spital. După producerea accidentului rutier, șoferul ar fi părăsit locul faptei, prezentându-se la sediul Poliţiei Rutiere după 12 ore. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină şi metamfetamină. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive în sânge, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Constanța.

Related Articles

Back to top button