Politica

Bogdan Huțucă, deputat PNL: ”Voucher-ul de vacanță trebuie folosit la hotelurile din România, nu la alimentara de la colțul străzii”

Parlamentarul liberal Bogdan Huțucă, președintele comisiei Buget-Finanțe din Camera Deputaților și președintele PNL Constanța, anunță menținerea voucherelor de vacanță, destinate exclusiv achitării sejururilor petrecute în România.

”Voucherele de vacanță au fost gândite pentru a susține turismul românesc. Este o măsură care a ajutat, într-o proporție semnificativă, operatorii de turism și hotelierii. De ce să renunțăm la un sistem care funcționează?”, a spus Bogdan Huțucă.

În ultima variantă a măsurilor fiscal-bugetare, prezentată în grupurile de lucru voucherele de vacanță în special rămân cu forma și destinația actuală, asta după mai multe propuneri de a le transforma în bani.

”Transformarea acestor vouchere în bani ar echivala cu o lovitură cruntă pentru întreaga industrie de ospitalitate. Dacă ajungem să folosim bani de la buget pentru a susține fie industria viciilor, fie industria turismului din Grecia sau Bulgaria, atunci avem o problemă”, a subliniat deputatul PNL.

Related Articles

Back to top button