Actualitate

Portul Constanța, în prim plan la EECONNECTED 2023

Din 2017, #EECONNECTED a construit cu succes o comunitate de profesioniști din România, Ungaria, Bulgaria, Serbia și Republica Moldova, direct interesați de dezvoltarea transportului intermodal și multimodal în regiune și de conectarea regiunii prin legături eficiente de transport. 
Sub motto-ul „Moving Forward”, cea de-a 6-a ediție a #EECONNECTED este axată pe rolul țărilor din Europa de Est în noul context de comerț global și pe importanța investițiilor în infrastructura de transport intermodal și multimodal.
Administrația Porturilor Maritime a fost prezentă la fiecare ediție de la început, aducând anul acesta o actualizare a proiectelor noastre finalizate și a celor viitoare și a performanțelor administrației și comunității portuare. Un alt aspect important prezentat a fost importanța și rolul Portului Constanța în cadrul Inițiativei 3 Mări, în special proiectul Rail2Sea ​​care face legătura între Constanța și Gdansk, dar și importanța pe care o are Marea Neagră în noul context regional.

Related Articles

Back to top button