Actualitate

Bruno a fost adoptat!

Povestea lui Bruno este una extrem de fericită, deoarece patrupedul a fost adoptat zilele acestea de către o iubitoare de animale, din punct de vedere legal.

Locuitorilor de la malul mării le este reamintit faptul că pot oricând să ofere o șansă la viață unui patruped aflat în Adăpostul public de Animale Abandonate Constanța sau de la Centrul de adopții canine Norocel. Este nevoie de sprijinul constănțenilor pentru implementarea proiectelor privind gestionarea și bunăstarea câinilor comunitari din municipiul Constanța

Campania “Adoptă un cățel!”, continuă. Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănatate.

Condiții privind procedura adopției:

-prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

-dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

-acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini.

Cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) după următorul program:

– luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;

– joi – 09:30 – 17:30;

– sâmbătă și duminică – închis.

De asemnea, vă așteptăm și la Centrul de adopții canine „Norocel”, str.Răscoalei 1907, nr.4, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.

Related Articles

Back to top button