Actualitate

Vreți să vă redecorați casa? CCINA organizează Salonul de Mobilă – Home Deco, în luna octombrie

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța invită publicul la Salonul de Mobilă – HOME DECO, ce se va organiza la Pavilionul Expozitional Constanța, în intervalul 12 – 15 octombrie 2023!
Tematica târgului este una diversificată și cuprinde:
– mobilier clasic și modern pentru casă;
– mobilier pentru birouri;
– mobilier pentru spații comerciale;
– decorațiuni interioare (perdele, draperii, covoare, mochete).
Salonul reprezintă o invitație pentru publicul care dorește să ofere stil modului și spațiului de viață. Deschis atât specialiștilor, cât și publicului larg, Salonul de Mobilă – HOME DECO constituie o provocare pentru alegerea între clasic și contemporan, între emoția interioarelor tradiționale și confortul interioarelor cu design modern și funcțional.
Inovația, culoarea, funcționalitatea și, nu în ultimul rând, raportul calitate – preț au devenit și pentru cumpărătorul din România, criterii importante în viața de zi cu zi. În consecință, producătorii și distribuitorii din România se pregătesc cu mari eforturi pentru a expune la Salonul de Mobilă – HOME DECO, oferte pe gustul și posibilitățile financiare ale diverselor segmente de cumpărători.
Pentru înscrieri, întrebări sau alte detalii, nu ezitați să ne contactați la adresele de e-mail: expo@ccina.ro, iulian.bulei@ccina.ro, george.nenciu@ccina.ro sau la numerele de telefon: 0734 885 013 sau 0734 885 012.

Related Articles

Back to top button