Actualitate

Un turist a găsit abandonat trupul unui nou-născut, în apropierea digului din Eforie Nord

Descoperire macabră pe plaja din Eforie Nord. Un nou-născut a fost găsit abandonat între pietre, spre apă, pe digul din stațiune. Un turist a fost cel care a făcut descoperirea cumplită, apoi omul i-a anuntat pe ceilalti să sune la Politie. Locul a fost împânzit de anchetatori și criminaliști, iar acum oamenii legii o caută pe mama bebelușului și vor să afle toate detaliile legate de acest gest inuman. 

O zi liniștită de duminică s-a transformat într-o zi pe care nu o va uita prea ușor pentru un turist care se plimba pe digul de larg din stațiunea Eforie Nord. La primele ore ale dimineții, bărbatul a făcut o descoperire șocantă. Jos, între două pietre, un obiect ciudat ambalat în sac menajer, i-a atras atenția. Bărbatul este în stare de șoc.

Bărbatul nu a mai avut puterea să ia telefonul și să anunțe autoritățile. Alți turiști aflați pe plajă au sunat la 112 și au anunțat cumplitul incident.

Criminalistii sositi de la Constanta au izolat locul de turiști, iar investigatorii de la medicina legala au luat trupul neinsufletit al nou-nascutului pentru a-l duce la laborator. Politia a facut fotografii, au ridicat probe si a stat de vorba cu turistii aflati pe plaja in imediata apropiere.

”Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui făt. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Este vorba despre un cadavru de sex bărbătesc”, a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța. 

Politistii cauta acum persoana care a recurs la gestul inuman. Totodata se așteaptă si efectuarea necropsiei și finalizarea investigațiilor.

Related Articles

Back to top button