Actualitate

Investițiile în municipiul Mangalia, continuă

Primăria Mangalia informează că, începând de luni, 18 septembrie, a.c., continuă lucrările de modernizare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare din oraș și stațiuni. Astfel, se vor realiza, etapizat, săpături pe străzile Ion Creangă, Mihai Viteazu și Oituz, pe tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și Portului. Traficul rutier va fi închis doar pe tronsonul străzii supuse intervențiilor și nu pe toate străzile vizate de proiect.

„Vom deschide șantierul cu asigurarea fluidizării traficului rutier, pe tronsoanele de intervenție. Facem apel la înțelegerea locuitorilor și conducătorilor auto, să respecte indicatoarele și să dea dovadă de înțelegere, pe timpul desfășurării lucrărilor. Reprezentanții RAJA au dat asigurări că proiectul european de modernizare a sistemului de alimentare cu apă va fi finalizat până la sfârșitul anului în curs. Totodată, vor avea loc intervenții la branșamente, în cartierul de case, iar în funcție de finalizarea lucrărilor Primăria va interveni cu lucrări de asfaltare, atât în completarea celor efectuate de operatorul de apă, cât și în urma lucrărilor unde nu au acoperit asfaltarea străzilor pe care s-a intervenit”, a precizat primarul Radu Cristian.

În paralel, se vor desfășura lucrări de înlocuire a conductelor de apă, în stațiuni, întrucât în plin sezon estival, acestea au fost sistate, la solicitarea autorităților locale.

Related Articles

Back to top button