Social/Economic

Vindea droguri la festival! Polițiștii l-au reținut

Un tânăr a ajuns după gratii după ce a fost prins în flagrant delict la scurt timp după ce ar fi vândut aproximativ 18 grame de droguri de mare risc, în schimbul a 5.000 de lei. Procurorii DIICOT și polițiștii Antidrog i-au percheziționat și locuința unde au descoperit și ridicat peste 140 de grame de droguri de mare risc, aproximativ 4.000 de lei, un telefon mobil și un laptop. Se pare că tânărul ar fi comercializat drogurile la festivalul de muzică electronică organizat în stațiunea Mamaia.

Încă un exemplu de pe litoral vine să întărească afirmațiile și temerile autorităților cum că lupta cu drogurile ar fi pierdută. Un tânăr de 26 de ani a fost reținut de anchetatori după ce a fost prins în flagrant delict la scurt timp după ce ar fi vândut aproximativ 18 grame de de droguri de mare risc, în schimbul a 5.000 de lei. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța  Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat și percheziții la domiciliul bărbatului bănuit de trafic de droguri de mare risc. În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate peste 140 de grame de droguri de mare risc, aproximativ 4.000 de lei, un telefon mobil și un laptop.

Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, în cursul lunii septembrie, pe perioada desfășurării unui festival de muzică electronică organizat în staţiunea Mamaia droguri de mare risc, cu sume cuprinse între 800 și 5.000 de lei. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța. Zeci de tineri care aveau asupra lor substanțe interzise nu au putut participa la festival. La ediția din primăvară au fost depistate de asemenea mai multe persoane care încercau să introducă în festival substanțe interzise. Au fost descoperite aproximativ 2,5 kilograme de droguri care urmau să fie comercializate sau consumate.

Related Articles

Back to top button