Actualitate

Cursă nebună cu mașina furată și cu poliția pe urme! Cum s-a terminat totul?

Urmărire ca-n filme la Constanța! Polițiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare ca să oprească un bărbat care furase o mașină și gonea cu ea pe străzile orașului.  În timpul urmăririi, individul a pierdut controlul volanului și după ce a avariat trei mașini rănindu-l pe unul dintre șoferi, s-a oprit într-o bordură, în zona Gării din Constanța. O minune a făcut ca în zonă să nu fie trecători. Acolo, polițiștii l-au încătușat și l-au dus la secție. Bărbatul nu consumase alcool sau droguri și nu avea permis de conducere valabil în țara noastră.

Individul a profitat de neatenția unei femei care a lăsat mașina cu cheile în contact în fața unui magazine din comuna Cumpăna. A furat autoturismul și a dispărut. Disperată, proprietara a sunat imediat la 112, iar polițiștii au pornit spre adresa indicată. Pe drum însă l-au observat pe bărbat și i-au cerut să tragă pe drepta însă acesta a accelerat și mai tare și și-a continuat drumul. Polițiștii au plecat în urmărirea lui, iar la un moment au tras și 6 focuri de armă în plan vertical în speranța că șoferul se va speria și va opri. În zadar însă.

“Autoturismul a fost reperat în trafic de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța, care au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto. Acesta nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. + Pentru interceptarea vehiculului, polițiștii au efectuat, în total, 6 focuri de avertisment, în plan vertical”, a declarat OLIMPIA CEARĂ, purtător de cuvânt IPJ Cta 

La un moment dat bărbatul a pierdut controlul direcției și după ce a avariat grav trei mașini în zona Gării din Constanța a oprit în cele din urmă. În urma accidentului, un șofer a fost rănit.

”La locul solicitării s-au deplasat mai multe echipaje și a fost găsită o singură victimă conștientă, cu traumatism cranian și de membru inferior, transportată la Spitalul Județean”, a declarat dr. CLAUDIA TATARICI, purt de cuvânt SAJ Constanța 

Bărbatul a fost imobilizat și a fost testat la fața locului atât cu etilotestul cât și cu drugtestul. În ambele cazuri rezultatele au fost negative. La fața locului a ajuns și proprietara mașinii care a avut un șoc atunci când a văzut cum arată autoturismul său. Femeia este însărcinată în 5 luni.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii de la serviciul rutier. Individul are dosar penal pentru furt dar și pentru conducere fără permis, oamenii legii constatând că acesta deține un carnet eliberat în Austria, dar care nu este însă valabil în România.

Related Articles

Back to top button