Actualitate

Solid Residence Melody Mamaia: Priveliște de vis

Frumusețe, confort și relaxare, doar la Solid Residence Melody Mamaia, un proiect rezidențial amplasat într-o locație unică unde vei trăi experiențe pe măsură. Iar, dacă îți dorești să admiri marea în fiecare zi din apartamentul tău, atunci ai găsit locul perfect!

EMEL AMET, DIRECTOR GENERAL ADJUNCT SOLID HOUSE „Ne aflăm într-unul dintre cele mai recent finalizate proiecte marca Solid House. Acesta se află în centrul stațiunii Mamaia, în zona Melody, chiar în prima linie la mare, amplasat pe promenada falezei, cu o vedere spectaculoasă către mare. Toate unitățile locative beneficiază de vederi frontale către mare, de privelișți spectaculoase, de răsărituri spectaculoase”.

Complexul Solid Residence Melody Mamaia îți permite să pășești din propria locuință direct pe plajă și să te bucuri de albastrul infinit al mării. Este cea mai bună alegere pentru cei care preferă confortul, eleganța și exclusivitatea.

EMEL AMET, DIRECTOR GENERAL ADJUNCT SOLID HOUSE „Toate apartamentele beneficiază de dotări și finisaje de cea mai bună calitate. Proiectul ca și structură este împărțit pe 9 etaje, pe fiecare etaj de află patru unități, astfel că proiectul este unul gândit a fi tip butique exclusivist, beneficiază de două lifturi cu vedere panoramică. La ultimele două etaje, etajul 8 și 9 se regăsesc apartamente tip penthouse cu terase spectaculoase, cu vederi spectaculoase, dotate cu sisteme de case inteligentă, cu încălzire în pardoseală, cu atenție sporită către toate finisajele și toate dotările pe care le regăsim în aceste apartamente. O parte din apartamente au fost deja achiziționate de către clienții noștri, însă mai avem apartamente disponibile pe care colegii de la vânzări abia așteaptă să le prezinte astfel că îi așteptăm pe cei interesați la vizionare oricând, birourile noastre de vânzari sunt deschise, iar consilierii de vânzări îi așteaptă cu mare drag”. 

Alege Solid Residence Melody Mamaia și fiecare zi va fi specială!

Related Articles

Back to top button