Actualitate

Marea este și mai frumoasă când este colorată de zmeiele kitesurferilor

WEGO Kitesurfing organizează în perioada 25-26 septembrie la Zoom Beach un concurs destinat practicanților de kitesurfing din toată țara, dar și cu participarea unora dintre cei mai cunoscuti kiteri din întreaga lume: Baptiste Bourdoulous (Grecia) sau Ruben Lenten (Olanda). Aceștia se vor întrece în condiții extreme de vânt și valuri mari, prin sărituri și manevre complexe în aer.

Valoarea premiilor este de 10.000 de euro și vor fi oferite primelor 3 locuri feminin și masculin, precum și premii surpriză pentru cel mai tânăr participant sau cea mai spectaculoasă căzătură.

Marea Neagră oferă un cadru natural neprețuit pentru dezvoltarea sporturilor nautice, iar Constanța, cu poziția sa unică la mal de mare, îmbrățișează și promovează aceste activități cu entuziasm.

Primăria Constanța susține activ sportul în general, însă acordă o atenție specială sporturilor nautice, considerându-le nu doar o sursă de divertisment, ci și o parte vitală din identitatea noastră istorică, culturală și turistică.

Related Articles

Back to top button