Actualitate

Poliția, în alertă! Caută un individ care a taiat anvelopele la peste 20 de mașini în Constanța

Un individ, înarmat cu un cuțit, a făcut prăpăd pe strada Șoseaua din Vii. Tânărul, cu șapcă și glugă pe cap a înțepat anvelopele a nu mai puțin de 20 de autoturisme parcate în fața caselor, gestul său fiind surprins de camerele de supraveghere din zonă. Proprietarii mașinilor au avut un șoc când și-au văzut mașinile distruse, așa că au sunat la poliție. Oamenii legii îl caută acum pe făptaș și au deschis un dosar penal pentru distrugere, dar nu exclud ca fapta să fi fost comisă de un grup de tineri.

Camuflat cu o șapcă și o glugă pe cap și înarmat cu un cuțiu, individul a luat la rând mașinile parcate pe strada Șoseaua din Vii din Constanța, cărora    le-a înțepat anvelopele, într-un gest de neînțeles. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere ale proprietarilor din zonă, care au avut parte de un șoc a doua zi dimineață, când și-au găsit mașinile distruse. O femeie a sunat prima la poliție, apoi și alți prorpeitari, iar oamenii legii sosiți la fața locului au constatat în urma verificărilor că peste 20 de autoturisme, parcate pe strada Șoseaua din Vii și pe străzile învecinate, prezintă distrugeri la anvelope.

A fost deschisă o anchetă, au fost preluate imaginile camerelor de supraveghere din zonă precum și alte probe necesare pentru identificarea autorului sau autorilor faptei. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Related Articles

Back to top button