Sport/Life

Sculptra, tratamentul nr.1 de reducere a semnelor îmbătrânirii, în clinica Bloom Medical Constanța

Câți dintre noi nu căutăm un produs minune care să ne redea tinerețea, frumusețea naturală, să reducă ridurile și să obținem o piele fermă și fără imperfecțiuni? Căutarea a luat sfârșit. În clinica medicală Bloom din Constanța, veți găsi în curând tratamentul Sculptra, un produs revoluționar de top, folosit pentru a trata pierderea volumului facial, ridurile și alte semne ale îmbătrânirii. Sculptra este injectat în stratul profund al pielii, stimuland producția naturală de colagen în organism. Acesta poate fi utilizat pentru întreaga față, pentru a accentua anumite zone cum ar fi pomeții, bărbia, tâmplele sau regiunea nazolabială, însă poate fi utilizat și pentru a remodela fesele, brațele sau abdomenul, cât și gâtul și decolteul.

”Acest produs se adresează cu specificitate laxității pielii nu pentru volumizare facială. Când avem nevoie de volumizare ne adresăm produselor pe bază de acid hyaluronic, de fillere, de a umple. Când avem nevoie de o reducere a laxității pielii putem să ne adresăm noului produs Sculptra care are ca și substanță activă acidul poliLlactic + are capacitatea de a pune punct fețelor supraumplute, având un efect de creștere a colagenului cu până la 66,5% colagen cu care trebuie să îngelețem că noi o data cu vârsta pierdem de la vârsta de 20 de ani cu 1% în fiecare an din colagenul tegumentar. Sculptra vine în preîntâmpinarea acestui fenomen în așa fel încât restabilește producția de colagen, restructurând fața și întinerând-o totodată”, a declarat  dr. ANDREI COVACI, chirurg plastician 

Rezultatul Sculptra va fi unul natural, subtil de întinerire, care se va intensifica pe măsură ce trece timpul, oferindu-vă un aspect tânăr și revitalizat, deoarece reușește să creeze un efect de lifting natural și uniform pe întreaga zonă tratată. Rezultatul tratamentului va dura aproximativ 2 ani. Este o procedura recomandată și persoanelor care au pierdut mult în greutate și poate fi utilizat si pentru a trata alte probleme ale pielii, cum ar fi cicatricile sau vergeturile. Sculptra poate fi, de asemenea, combinat cu alte tratamente, cum ar fi acidul hialuronic sau toxina botulinica, pentru a obtine un rezultat mai bun. Despre rezultatele minune cu Sculptra au aflat și medicii din Constanța, în cadrul unui workshop organizat la Bloom Medical Clinique, iar produsul va fi folosit în curând în clinică, spre bucuria pacienților.

”Este un produs nou pe care îl vom folosi cât de curând în clinica noastră și care va veni în ajutorul pacientelor, promovat alături de cea ce folosim noi până acum acidul hyaluronic și toxina botulinică. Este un produs care vine complementar și care completează tratamentele pe care noi le avem deja în clinică”, a declarat dr. TURAN ABDULAZIS, medic primar Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă 

După injectarea cu Sculptra, este necesar să respectați întocmai instrucțiunile medicului pentru a maximiza beneficiile tratamentului. Trebuie să masați zonele injectate de cel puțin 5 ori pe zi, timp de 5 minute, în primele 5 zile după tratament. Masajul ajută la uniformizarea substanței injectate și la distribuirea acesteia în mod egal în zona tratată. Bucurați-vă de rezultatele minune oferite de Sculptra acum la Bloom Medical Clinique Constanța.

Related Articles

Back to top button