Administratie

Noi lucrări de modernizare pe drumurile din județ! Află care sunt sectoarele vizate

Drumurile județene se află într-un continuu proces de reabilitare, modernizare și punere în siguranță. În această săptămână, angajații societății de drumuri efectuează mai multe lucrări, pe mai multe sectoare de drum unde se așterne piatră, covor asfaltic sau se lucrează la podețe. Șoferii trebuie să circule cu prudență și să respecte restricțiile rutiere impuse. 

În județul Constanța sunt în continuare drumuri de pământ, drumuri neasfaltate, drumuri care au nevoie urgentă de reabilitare, iar conducerea Consiliului Județean împreună cu angajații societății de drumuri desfășoară zilnic lucrări pe mai multe sectoare de trafic din județ, investiții extrem de necesare în infrastructura rutieră. Astfel, în această spătămână, angajații de la drumuri efectuează lucrări de reabilitare, modernizare și punere în siguranță a drumurilor județene și acționează cu utilaje pe Drumul Județean 392 Amzacea – Pecineaga, unde sunt efectuate lucrări de scarificare, reprofilare și așternere piatră.

În următoarele luni, pe acest drum, pe o suprafață de aproximativ 25.000 de mp vor fi așternute în jur de 6.000 de tone de piatră. În acest moment, cei 12 km de drum sunt aproape imposibil de parcurs.

Pe Drumul Județean 391 Osmancea – Ciobănița se așterne covorul asfaltic, în timp ce pe Drumul Județean 393 Coroana – Albești se execută lucrări de modernizarea la podețe, săpătură, turnare beton și cofrare. În lucru este și Drumul Județean 222 Târgușor – Mihail Kogălniceanu unde sunt realizate plombări, iar pe drumurile județene 222F, 223 și 225 sunt efectuate lucrări de estetică rutieră.

Pe DJ 222 F Hotar Jud. Tulcea – DN 2A se montează lisele. Pe drumul județean 228 tronsonul cuprins între DN 22C- DN 2A sunt efectuate lucrări ce țin de siguranța circulației, iar pe DJ 223 B Peștera – Ivrinezu Mic sunt realizate împietruiri ale acostamentelor. Reprezentanții societății de drumuri transmit că lucrările sunt în grafic și nu se înregistrează întârzieri în implementarea proiectelor. Totodată, șoferii sunt rugați să manifeste prudență și înțelegere pe sectoarele de drum aflate în lucru și să respecte restricțiile rutiere impuse.

Related Articles

Back to top button