Actualitate

Peste 1500 de arme neletale descoperite într-un camion, de polițiștii de frontieră

Peste 1.000 de arme neletale au fost descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni într-un camion condus de un bărbat de 43 de ani și care transporta diverse mărfuri. O anchetă este în curs privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă calificată.

Descoperirea a fost făcută de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea. Aceștia au efectuat controlul specific asupra unui ansamblu rutier, format din cap tractor și semi-remorcă, condus de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, care transporta diverse mărfuri.

Cu ocazia verificării documentelor de însoțire a mărfii, polițiștii de frontieră, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Isaccea au desigilat compartimentul marfă, procedând la verificarea bunurilor existente în interior.

Cu această ocazie au fost descoperite, pe lângă mărfurile transportate, 1.520 de pistoale neletale, supuse autorizării, diferite modele și calibre, precum și 120 încărcătoare cu o capacitate de 18 cartușe.

Polițiștii de frontieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de contrabandă calificată, iar cele 1.520 de pistoale și 120 de încărcătoare au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Related Articles

Back to top button