Actualitate

Asociația Elevilor din Constanța trage un semnal de alarmă asupra faptului că elevii nu au fost invitați la ședința Consiliului Județean Constanța cu operatorii de transport!

Asociația Elevilor din Constanța (AEC) trage un semnal de alarmă asupra faptului că elevii nu au fost invitați la ședința Consiliului Județean Constanța cu operatorii de transport!

Astăzi, 4 octombrie, la sediul CJC este organizată o ședință cu operatorii de transport referitoare la transportul gratuit al elevilor. Cu toate că este vorba despre transportul elevilor, aceștia nu au fost invitați să ia parte la ședință.

Președintele CJC, Mihai Lupu, încalcă Legea 92/2007, care prevede la art. 1 alin 4 dreptul elevilor de a fi consultați și chemați la o astfel de ședință, fiind beneficiarii transportului gratuit: p) consultarea asociațiilor reprezentative ale operatorilor de transport și/sau ale transportatorilor autorizați, precum și ale utilizatorilor în vederea stabilirii politicilor și strategiilor locale privind serviciul public de transport local și județean, precum și modalitățile de funcționare a acestui serviciu.

Elevii vor fi prezenți la ședință, în ciuda faptului că nu au fost invitați!

Related Articles

Back to top button