Actualitate

Polițiștii au refăcut traseul ultimelor clipe din viața Laurei Roșca, alias DJ Lalla

Pe măsură ce ancheta avansează, apar din ce în ce mai multe detalii despre moartea tinerei artiste Laura Roșca, alias DJ Lalla. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din blocul unde era cazată, de pe plajă și din zona cluburilor din Mamaia le-au fost de folos polițiștilor care le-au analizat și au reconstituit pas cu pas traseul din dimineața fatidică de 28 septembrie. Vă avertizăm că imaginile și detaliile vă pot afecta emoțional.

În dimineața zilei de 28 septembrie, cu 30 de minute înainte de ora 9, Laura Roșca părăsește blocul în care își petrecuse ultimele două nopți. Ajunsese la mare marți, pe 26 septembrie, să-și viziteze un amic, pe care îl cunoscuse cu o lună de zile înainte, pe TikTok.

”La ora 8,31 laura iese din bloc este imbracata cu colanti negri si geaca galbena. Se indreapta pe aceasta alee si apoi cu pasi repezi merge spre plaja din aproipiere”, a relatat Cătălina Buzoianu, reporter Antena 3 Constanța.

”Cateva minute laura ajunge in aceasta parcare. Vrea sa mearga pe acolo dar este acces interzis asa ca isi continua drumul pe următoarea alee”, a declarat CĂTĂLINA BUZOIANU, reporter Antena 3 Constanța 

In cele din urma ajunge pe plaja. Aceasta este situată la câteva sute de metri distanță de blocul în care locuia. Acolo își petrece practic ultimile clipe de viață.

”Pe plaja isi lasa haine si bunurile. Acestea sunt luate de un pm fara adapost si la el ajung politistii doua zile mai tarziu datorita unei aplicatii d eurmarire de pe tel ei”, a declarat CĂTĂLINA BUZOIANU, reporter Antena 3 Constanța 

O turista care se plimba pe nisip, ii gaseste trupul fara viata adus de valuri la mal. Politistii, ajutati de salvamari au cautat toata ziua de joi lucrurile Laurei pe plaja din Mamaia Nord, fara succes.

“Nu cunoastem care a fost intentia , le-a gasit abandonate pe plaja, le-a insusit” “pina la sosirea echipei la fata locului”, a declarat Mădălina-Sorina Vlangăr, șef IPJ Constanța 

Lucrurile au fost predate sambata politiei, insa colantii si jacheta nu au fost gasite nici la această oră. DJ Lalla a fost găsită la aproape un kilometru distanță de locul în care erau obiectele ei personale. Cauza morții a fost înecul, spun medicii legiști. Bărbatul la care ar fi înnoptat Laura, a fost audiat, vreme de cateva ore.

“au fost prelevate probe toxicologice si histopatologice. La acest moment nu avem raportul cu rezultatul analizelor iar din toate datele pe care le avem la acest moment luam in calcul fie un act suicidal fie un accident. Cand spun accident, spun auto provocat fara interventia altei persoane”, a declarat Mădălina-Sorina Vlangăr, șef IPJ Constanța  

Mădălina-Sorina Vlangăr a adăugat că nu se pune problema vreunei sancţiuni disciplinare în cazul poliţiştilor care s-au ocupat de cercetări în anchetă. Tânăra artistă a fost înmormântată, duminică, la Turda, orașul ei natal.

Related Articles

Back to top button