Social/Economic

CELCO, aniversare de gală! 50 de ani de excelență în construcții

Celco, la ceas aniversar. Cea mai mare fabrică de BCA din țara noastră, cu capital 100% românesc a sărbătorit 50 de ani de experiență în construcții, într-o atmosferă de gală, în prezența oficialităților locale, a colaboratorilor și partenerilor de bussines, dar și a echipei care de jumătate de secol duce mai departe performanța și inovația în industria materialelor de construcții.

”Au fost diferite etape de investiții ca să putem să cream un produs de calitate care să dea satisfacție consumatorului final. Am pornit de la materii prime, am creat carieră proprie, fabrică de var care este singura care produce var specific pentru nevoile BCA-ului + am făcut o fabrică de mortare și de adezivi ceea ce ne-a permis să aducem primul sistem integrat de zidărie, este o premieră națională”, a declarat NICULAE DUȘU, președintele grupului CELCO.

Istoria CELCO, începută în 1973 a însemnat pentru România startul construcțiilor eficiente energetic și modernizarea orașelor, ajungând ca în prezent piața de BCA din țara noastră să se situeze pe locul 3 în Europa. În prezent, brendul Celco unește sub același nume 4 sectoare industriale: fabrică de BCA, fabrica de adezivi și mortare uscate, fabrica de var și o carieră de piatră, toate situate în județul Constanța.

”Suntem încrezători că ceea ce reușim să construim astăzi este mai mult decât o simplă locuință, este o construcție confortabilă, sigură de care oricine are nevoie”, a declarat IRINA ODOR, director commercial CELCO.

Reprezentanții administrației locale și județene au adus recunoaștere performanței și inovației pe care CELCO o aduce în comunitate, contribuind la dezvoltarea infrastructurii în domeniu.

”Numele CELCO este sinonim cu industria materialelor de construcții de calitate și de foarte bună calitate, e un nume respectat și lucrurile acestea nu s-ar fi putut întâmpla decât dacă au avut o viziune, un leadership foarte bun, un management foarte bun, oameni de calitate, oameni dăruiți, multă inovativitate într-o piață care este extrem de dură și au avut și oportunitatea ca orașul să se dezvolte în zona imobiliară”, a declarat VERGIL CHIȚAC, primarul municipiului Constanța 

”Înainte de a vorbi despre succes în companie și afaceri vorbim despre repere morale în profesie, ori această companie a dat Constanței și României niște repere valorice, niște repere care au dus la un succes”, a declarat MIHAI LUPU, președintele CJ Constanța 

Proiectată initial pentru o producție anuală de 230.000 mc, astăzi fabrica CELCO realizează peste 500.000 mc de BCA și termoizolație minerală și, prin investiții și inovație își păstrează statutul de pilon al economiei locale și de partener al industriilor de construcții.

”Soluția lui CELCO, BCA-ul, izomineralul, adezivii, este deocamdată și confirmările vin din piață, este una dintre cele mai bune soluții care există în momentul acesta în piață”, a declarat  CONSTANTIN BERARIU, administrator Gamar Construct.

Succesul companiei CELCO se datorează în primul rând investiției în cercetare și dezvoltare, în modernizarea liniilor de producție și în inovare. Celco reunește sub un singur nume garanția unui viitor de neclintit.

Related Articles

Back to top button