Actualitate

Hidrocolonoterapie, doar la Infinite Zen

Starea de bine și sănătatea generală a organismului poate fi menținută printr-o alimentație corectă, un program prestabilit de mișcare, dar și evitând cât se poate excesele de orice fel. Hidrocolonoterapia este o procedură ce poate ajuta dobândirea unei sănătăți generale bune a organismului. Această tehnică este folosită de zeci de ani în țări precum America de Sud, Africa și Asia, iar acum și constănțenii pot beneficia de ea în cadrul unui centru wellness, de la malul mării, Infinite Zen.

GEORGIANA MAZILU, BEAUTY TERAPIST – HIDROCOLONOTERAPIA ESTE O PROCEDURĂ DE CURĂȚARE A COLONULUI, CU APĂ LA TEMPERATURA CORPULUI, CU O PRESIUNE SUPORTATĂ DE CORPUL NOSTRU, ȘI NE AJUTĂ LA ELIMINAREA BACTERIILOR, A PARAZITILOR. METALELOR GRELE SI NE DA O STARE DE BINE SI NE AJUTA PE PARTEA DE DIGESTIE. NU ESTE O PROCEDURA DUREROASA, IN SCHIMB EXISTA UN DISCONFORT.

Hidrocolonoterapia este o practică inovatoare care vă va ajuta să vă revitalizați corpul și să vă îmbunătățiți sănătatea, însă înainte de o astfel de ședință este foarte important să vă pregătiți corespunzător pentru a avea cele mai bune rezultate, dar și o experiență sigură și confortabilă.

GEORGIANA MAZILU, BEAUTY TERAPIST – INAINTE DE ACEASTĂ PROCEDURĂ ESTE IMPORTANT SĂ FACEM UN PREDETOX CU O ZI INAINTE, SĂ MANCAM ALIMENTE MAI USOARE, SA NU CONSUMAM CAFEA, PENTRU CA VOM AVEA DURERI DE CAP IN CAZUL IN CARE NU RESPECTAM ACEST PROTOCOL, SE FACE O ANAMNEZĂ, SE TRIMITE PE MAIL O FISA DE EVALUARE.

Hidrocolonoterapia din cadrul centrului wellness, de la malul mării, Infinite Zen, poate fi realizată în două modalități, una cu apă și alta cu ceai.

GEORGIANA MAZILU, BEAUTY TERAPIST – CEA CU APĂ DUREAZĂ 30-40 DE MINUTE, ESTE O APĂ FILTRATĂ, INCALZITĂ LA TEMPERATURA CORPULUI. CEA CU CEAI, ESTE UN CEAI PE BAZA DE PLANTE, CU ANUMITE RETETE, CARE SE PREPARA INAINTE, CEAIUL ESTE RĂCIT, DE ASEMENEA, ESTE FOLOSIT LA TEMPERATURA CORPULUI. CU AJUTORUL ACESTUI CEAI, PUTEM DETOXIFIA FICATUL, PLAMANII, ADICA ORGANELE PRINCIPALE. HIDROCOLONOTERAPIA ESTE FOARTE IMPORTANTĂ DEOARECE AJUTA IN SPECIAL PERSOANELE CARE AU PROBLEME CU DIGESTIA, CARE AU UN COLON IRITABIL, SAU CARE AU IN FAMILIE CAZURI DE CANCERE DE COLON.

Printre beneficiile hidrocolonoterapiei se numără și eficientizarea sistemului digestiv, ajutând prevenirea constipatiei, alături de întărirea sistemului imunitar și sprijinirea pierderii în greutate. De asemenea această procedură poate spori nivelul de energie și ajută la concentrare.

Related Articles

Back to top button