Actualitate

MasterClass Gel Specialist by Luminița Ionel

Nu mai este un secret faptul că industria beauty, cu precădere cea nails a crescut mult în ultimii ani. Tot mai multe tinere urmează cursuri în acest domeniu, pentru a se putea specializa, creează artă la superlativ și își dau frâu liber imaginației pentru a crea povești. Luminița Ionel, expert de talie internațională și un nume sonor al industriei frumuseții organizează frecvent cursuri de acest tip, iar unul dintre ele este și cel de MasterClass Gel Specialist în care cursantele duc o simplă manichiură la un alt nivel.

LUMINIȚA IONEL, international nail master – FETELE SE DESCURCA FOARTE BINE, MULTE DINTRE ELE SUNT DEJA LA AL 7-LEA MASTERCLASS, IDEEA E CĂ CINE VINE ODATĂ LA ACEST GEN DE CURS, DEVINE UN DROG VREA SĂ VINĂ TOT TIMPUL. CE INSEAMNĂ ACEST MASTER CLASS? ESTE DE FAPT UN CURS DE CREATIE, NU SUNT NISTE UNGHII PURTABILE ASTA E CLAR, ESTE CURSUL IN CARE NOI NE DAM FRAU LIBER IMAGINATIEI ȘI AVEM ASA ORI VAD EU O IMAGINE SI IMI CREEAZA UN INTREG ANSAMBLU, ORI IMI SPUN FETELE, UITE MI-AS DORI TEMA RESPECTIVA ȘI ATUNCI EU CREEZ PENTRU ELE. IMAGINATIA MEA CREEAZA, LE SPUN VERBAL ȘI LE PUNEM IN PRACTICA.

Temele sunt cu siguranță inedite în cadrul MasterClass Gel Specialist, iar munca cursantelor este și ea pe măsură.

LUMINIȚA IONEL, international nail master – INCERC SA FAC TEME PE CARE NU LE-AM MAI VAZUT PRIN ALTE PARȚI, INCERC SA FAC TOTUL CAT MAI ORIGINAL ȘI SA FIE ALTCEVA. MAI SUNT FETE CARE FAC IN ROMANIA INSA LA MASTERCLASSUL MEU SUNT CELE MAI COMPLEXE. PARE DIFICIL IN MOMENTUL IN CARE VEZI O IMAGINE CU ASA CEVA TI SE PARE WOW, DAR LUCRAND NU MAI DEVINE CHIAR ATAT DE GREU MAI ALES CA LA ACEST MASTERCLASS NU SE POATE INSCRIE ORICE TEHNICIAN, TREBUIE SA AVEM O EXPERIENTA ANUME. SUNT FETE EXPERIMENTATE, SUNT TRAINERI.

MasterClass Gel Specialist are o durată de cinci zile, este un curs de nivel avansat în care participantele își dezvoltă abilități precum creativitatea, așezarea ideală a materialului, dar și pilirea. Totodată acesta este cursul în care unghiile devin adevărate opere de artă.

ALINA BOGDAN, trainer – ANUL ACESTA AM DEVENIT TRAINER SI CONSIDER CA ESTE UN PAS EXTRAORDINAR DE MARE IN CARIERA MEA, ADICA CE AM INCEPUT ANUL ACESTA. ESTE PRIMUL CURS SI IMI DORESC CU SIGURANTA MULT MAI MULTE. VREAU SA IMI SPUI 2-3 CUVINTE PRIN CARE O POTI DESCRIE PE LUMINITA IONEL… NU IMI AJUNG 2-3 CUVINTE, DAR DACA AR FI SĂ ALEG, AR FI PRIMUL MENTOR, IN AL DOILEA RAND PERSOANA MEA DE SPRIJIN ȘI IN AL TREILEA RAND OMUL MEU DE SUFLET.

SABINA NAMERENCO, trainer – EU SUNT LA AL SAPTELEA CURS DE ACEST GEN, PENTRU MINE A DEVENIT UN DROG SI CA TEMA AM COMBINAT MAI MULTE TEME. DAR TEMA PRINCIPALA E MAUI FROM MOANA. DE LA CURS LA CURS AM INVATAT MEREU CATE CEVA NOU PENTRU CA MEREU SCHIMBA SI E IN TREND CU TOT CEEA CE SE INTAMPLA SI CU TEHNICILE SI CU DESIGNUL. CU ABSOLUT TOT.

Operele de artă de pe unghii, dar și temele realizate în cadrul MasterClass Gel Specialist sunt cel mai bine puse în valoare, în cadrul unei ședințe foto, acolo unde povestea manichiurii-artă este îmbinată cu un look de senzație, o coafură în aceeași temă și un machiaj electrizant. La MasterClass Gel Specialist realizat de către Luminița Ionel participă atât tinere din Constanța, dar și din țară și de peste hotare.

Related Articles

Back to top button