Actualitate

Șoferi, răbdare în trafic

Șoferi, trebuie să aveți în continuare răbdare în trafic, dacă circulați pe șoseaua Mangaliei. Până miercuri, 11 octombrie, traficul va fi restricționat pe podul peste calea ferată și se va circula pe câte o bandă pe sens. Primăria Constanța execută lucrări la suprastructura podului și este necesară întreruperea circulației rutiere.

Primăria Constanța ține să le reamintească șoferilor că în continuare sunt restricții de trafic pe unele sectoare de drum din oraș. Astfel, până miercuri, 11 octombrie, traficul rutier va fi restricționat pe câte un sens de mers pe podul peste calea ferată de pe șoseaua Mangaliei, în zona Doraly.

În acest interval, circulația se va desfășura pe celălalt sens de mers, pe câte o bandă pe sens, timp în care participanții la trafic sunt sfătuiți să evite, pe cât este posibil acest sector de drum, folosind rute alternative. În această perioadă se execută lucrări la suprastructura podului, pentru care este necesară întreruperea circulației rutiere. În aceste condiții, șoferii trebuie să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Se lucrează și în celălalt capăt al orașului, mai exact pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Aici, continuă asfaltarea pistelor de biciclete, pe tronsonul cuprins între strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu! Echipele societății contractate pentru modernizarea și reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu lucrează la amenajarea pistelor de biciclete, pe sensul de mers către stațiunea Mamaia.

Conducătorii auto nu au voie să staționeze cu autovehiculele pe prima bandă de circulație pentru a evita ridicarea mașinilor. De asemenea, pentru ca lucrările să se deruleze fără incidente, constănțenii sunt sfătuiți să nu calce pe asfaltul proaspăt turnat, pentru că în acest fel se distruge covorul asfaltic.

Related Articles

Back to top button