Actualitate

Un nou sens giratoriu instalat la intrare în stațiunea Mamaia

În continuarea proiectului de fluidizare a traficului care a început în fața hotelului Oxford, care a reîncadrat fântâna arteziană Păpădie într-un spațiu verde generos, continuăm cu reconfigurarea intrării în stațiunea Mamaia, din zona Telegondolei, prin amenajarea unui sens giratoriu care va facilita accesul în/din stațiune.  

Reorganizarea zonei se va realiza cu păstrarea benzilor de circulație la dreapta (dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu către Pescărie, dinspre Pescărie către stațiunea Mamaia și dinspre stațiunea Mamaia către bulevardul Aurel Vlaicu) pentru o fluență mai mare a circulației rutiere.

În acest moment, echipele Confort Urban lucrează pentru amenajarea de noi spații verzi generoase care să aducă plus valoare zonei. Prin reorganizarea circuitelor de trafic din această zonă se dorește fluidizarea traficului, cu un rezultat cel puțin la fel de bun ca cel din zona hotelului Oxford. Proiectul de resistematizare a fost avizat favorabil de Comisia de Circulatie și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.

Related Articles

Back to top button