ActualitateEducație/Cultura

Nucleu de excelență – Internship CNE Cernavodă 2023!

Programul Internship CNE Cernavodă face parte din „Nucleu de Excelență”, brandul de angajator al Nuclearelectrica si se adresează dezvoltării profesioniștilor în domeniul nuclear, care vor contribui, prin expertiza la nivel de excelență, la implementarea proiectelor strategice ale companiei.

Platforma „Nucleu de excelență” este construită pe două dintre valorile Nuclearelectrica: Excelență Profesională și Grijă față de angajați, și presupune contribuția fiecărui coleg la formarea noilor generații prin promovarea mentoratului, împărtășirii de cunoștinte și ghidajului profesional. Dezvoltarea în carieră presupune programe de pregătire, stagii în străinătate, schimb de experiență, mentorat și plan de succesiune pentru a atinge performanța profesională dorită.

Dacă dorești să te alături echipei Nuclearelectrica, te mai poți înscrie, până pe 18 octombrie 2023, pentru cele 31 de locuri de internship dedicate absolvenților de studii superioare de licență/master și masteranzi în curs.

Durata internship-ului este de 4 luni, iar data de start este decembrie 2023. Programul de lucru este de 40 ore/săptămână (20 ore/săptămână pentru masteranzii în curs).

Cei interesați, pot afla mai multe detali pe: https://www.nuclearelectrica.ro/…/programul-internship…/

 

Related Articles

Back to top button