Actualitate

În ce cartiere sunt amplasate benele pentru colectarea deșeurilor voluminoase?

Săptămâna aceasta, constănțenii pot depune deșeurile voluminoase de care nu mai au nevoie – mobilier, canapele, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc – în containerele special amplasate în cartierele Centru și Balada: pe strada Traian, bloc K4 și pe strada Productelor, bloc F1B.

Benele se află lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere. Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”.

Autoritățile fac apel către constănțeni să contribuie la păstrarea curățeniei în spațiile publice și să predea deșeurile voluminoase în punctele special amenajate. În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.

Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.

Related Articles

Back to top button