Actualitate

Poveste cu final fericit. Ares a fost adoptat

Constănțenii au înțeles că instituționalizarea este o soluție temporară și ne-au sprijinit de fiecare dată pentru a le găsi stăpâni iubitori cățeilor aflați în grija municipalității. Unul dintre aceștia este și domnul din imagine, care l-a adoptat pe Ares. Vă invităm să fiți alături de noi în continuare în campania “Adoptă un cățel!. Este nevoie de implicarea și sprijinul nostru al tuturor.
Ca ARES mai sunt alte sute de căței care au nevoie de un cămin. Vă invităm și pe dumneavoastră să ne vizitați și poate plecați acasă cu un nou membru al familiei.
Adopția este gratuită! Toți câinii sunt microcipați, înregistrați în RECS, deparazitați intern/extern, sterlizați și vaccinați conform graficului de vârstă
Adăpostul public de animale abandonate Constanța este situat pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) poate fi vizitat după următorul program: Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00- 14:00; Joi 09:30 – 17:30.
De asemenea, vă puteți prezenta și la Centrul de adopții canine Norocel, str.Răscoala 1907, nr.4. Acesta este deschis de luni-vineri între orele:10:00-14:00.
Mai multe detalii legate de adopție puteți obține de la personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733045213.

Related Articles

Back to top button