Actualitate

Caravana „Redescoperă Oina”, la Hârșova

Caravana “Redescoperă Oina”, o inițiativă ambițioasă și educativă care își propune să aducă sportul național al României mai aproape de oameni, în special de cei tineri, este în plină desfășurare.

După numeroase activități de instruire, în care tinerii sportivi au putut învăța de la instructori profesioniști și dedicați, regulile și tehnicile de bază ale acestui sport minunat, astăzi, a fost deschisă seria competițiilor sportive organizate în cadrul proiectului.

Orașul Hârșova a fost gazda primei competiții, care s-a dovedit a fi o experiență de neuitat pentru tinerii jucători. Aceștia au demonstrat abilități deosebite și au oferit publicului prezent, un meci plin de energie și lovituri spectaculoase.

Proiectul a fost pus în mișcare de Federația Română de Oină, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, care a văzut în această activitate o modalitate de a conserva și promova valorile culturale și sportive locale.

Caravana va continua în localitățile Valu lui Traian, Eforie Sud și Băneasa, prin organizarea unor evenimente similare, menite să încurajeze cât mai mulți tineri să descopere frumusețea sportului nostru national!

Related Articles

Back to top button