Actualitate

În comuna Lumina va fi distribuit un nou lot de pubele

Primăria comunei Lumina anunță că în zilele de joi, 12 octombrie și vineri, 13 octombrie, reprezentanții Serviciului de Salubrizare Lumina vor distribui un nou lot de pubele către proprietarii de locuințe care nu au primit până acum o pubelă cu titlu gratuit.

Pubelele se vor putea ridica din locația Str. Mare 170 (lângă parcul central – supermarket ABC). Acordarea pubelelor se face pe bază de proces verbal de predare-primire și este necesar să aveți asupra dvs buletinul/cartea de identitate. Fiecare gospodărie va primi câte o pubelă cu titlu gratuity, iar aceasta va fi folosită exclusiv pentru deșeurile menajere, sortate sau fracția nesortată.

Pentru situații specifice, nelămuriri sau informații suplimentare vă puteți adresa Serviciului de Salubrizare Lumina, in Str. Morii nr. 79. De asemenea puteți folosi si formularul online de aici https://www.primaria-lumina.ro/formular-cereri-petitii-si… sau telefonic la 0241.251.828, Centrul Informare Cetățeni.

Programul de predare a acestora va fi zilnic, până la ora 16:00 sau până la epuizarea stocului actual. Distribuția se face etapizat în funcție de stocuri, însă fiecare gospodărie va primi câte o pubelă cu titlu gratuit.

Related Articles

Back to top button