Actualitate

Localitatea Castelu, fără apă timp de 3 zile

Pentru executarea noilor branșamente la rețeaua de alimentare cu apă, de pe strada Republicii din localitatea Castelu, județul Constanța,  RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile.

Apa va fi întreruptă timp de 3 zile, astfel:

  • joi – 12 octombrie 2023, între orele 08:00 – 15:30;
  • vineri – 13 octombrie 2023, între orele 08:00 – 15:00;
  • luni – 16 octombrie 2023, între orele 08:00 – 16:00.

În acest timp vor fi afectați de lipsa apei abonații de pe strada Republicii (DN 22 C- tronsonul delimitat de str. Bisericii și str. 1 Mai – ieșire spre mun. Medgidia), precum și cei situați pe partea dreaptă a DN 22 C, către Canalul Dunăre Marea Neagră.

Investitia face parte din cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a RAJA S.A. Constanța în perioada 2014-2020.” Contract CL 20 – ”Rețele apă Poarta Albă , Murfatlar. Rețele apă și canalizare Castelu. Aducțiune Castelu.”

Compania de apă amintește consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Compania de apă își cere scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistata alimentarea cu apă.

 

Related Articles

Back to top button