Actualitate

Nereguli în trafic, constatate de polițiștii constănțeni

Polițiștii constănțeni au desfășurat mai multe acțiuni în urma cărora au constatat numeroase nereguli și infracțiuni, inclusiv la regimul rutier. 

La data de 11 octombrie, în jurul orei 04.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe aleea Macilor, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 10 octombrie, în jurul orei 20.50, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Poporului, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.

La data de 10 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor săvârșite cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.  În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

La data de 10 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.  În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.

La data de 10 octombrie, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia – Postul de Poliție Tuzla au identificat doi bărbați, de 18 ani, respectiv 23 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat. La data de 23 iulie, aceștia ar fi pătruns în curtea imobilului persoanei vătămate, cu intenția de a sustrage bunuri. În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

De asemenea, polițiștii au desfășurat și o serie de activități preventive. Astfel, la data de 10 octombrie, polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au acționat pentru prevenirea delincvenței juvenile, în rândul elevilor de Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida Constanța.

Related Articles

Back to top button