Actualitate

Companie aeriană 100% românească operează zboruri la cererea unei agenții de turism din Israel

Cresc solicitările de zboruri de la Tel Aviv către România, în contextul războiului din Israel. DAN AIR, compania aeriană 100% românească, a primit în ultimele zile mai multe solicitări de transport de pasageri străini sau români, din Tel Aviv, în diferite orașe din România. Solicitările au venit din partea unei agenții de turism care are pelerini sau turiști în Țara Sfântă ori din partea persoanelor care vor să părăsească zona de conflict.

DAN AIR a efectuat deja două curse de la București către Tel Aviv, urmând să opereze o serie de zboruri charter pentru partenerului din Israel.

,,Am răspuns prompt solicitărilor venite din partea agentului de turism din Israel, având în vedere situația dramatică prin care trec cei care se află acum în mijlocul războiului. Am fost nevoiți să gestionăm imediat această criză, să reorganizăm programul echipajelor noastre și să ne asigurăm că aducem cât mai rapid, pasagerii la destinație. Este important de știut că aspectele ce țin de rezervarea biletelor pentru aceste curse și de organizarea pasagerilor sunt gestionate exclusiv de către agentul de turism care ne-a solicitat efectuarea acestor curse. Așadar, prețul biletelor nu este stabilit de către DAN AIR.” – A declarat Matt Ian DAVID, CEO al companiei aeriene DAN AIR.

Compania mai are programate zboruri către această destinație și de pe alte aeroporturi din țară.

Related Articles

Back to top button