Social/Economic

Viețile a doi copii minori, distruse după viol

Un individ din Mangalia a fost arestat dupa ce a violat in repetate randuri doi minori de 7 și 12 ani. Ii ademenea cu bani și dulciuri. Totul a ieșit la iveala in timpul unei actiuni de prevenire pe care polițiștii o desfasurau la scoala unde învata cei doi copii. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile. Atenție sunt detalii care vă pot afecta emotional.

Copiii nu au avut curaj să se destăinuie nici părinților și nici dascălilor. Și probabil că agresiunile ar fi continuat dacă doi polițiști care desfășurau o acțiune de prevenire la școala unde învață ce doi, nu și-ar fi dat seama că este ceva în neregulă cu ei.  În cele din urmă, copiii și-au luat inima în dinți și au povestit ce au pățit.

“Din cercetări a reieșit că bărbatul acesta ar fi întreținut mai multe raporturi sexuale cu doi minori, de 7 ani și respectiv 12 ani. Raporturile sexuale ar fi avut loc la domiciliul bărbatului, în schimbul unor sume modice de bani sau dulciuri”, a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța 

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost prins și audiat. A fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi magistratii l-au trimis după gratii pentru 30 de zile. Specialiștii sunt de parere care cei mici trebuie controlati permanent de părinți. Anturajul și locurile pe care ei le frecventeaza trebuie monitorizate, iar copiii sfătuiți să nu intre în contact cu persoane străine.

”Parintii trebuie sa monitorizeze copii sa vadă ce s-a întâmplat la scoala si in viata lor. Vb de persoane straine care pot aparea in viata lor este important sa ii invatam de mici cum sa se comportament in prezenta lor, putem face și joc de rol acasă pentru ca copiii să înțeleagă care sunt persoanele care le pot oferi ajutorul”, a declarat Corina Pop, psiholog 

Individul este cercetat acum pentru viol și agresiune sexuală și riscă până la 10 ani de închisoare.

Related Articles

Back to top button