Actualitate

Au fost finalizate lucrările din intersecția de la Casa de Cultură

Rând pe rând, intersecțiile de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu au intrat în program de asfaltare, după ce înainte a fost turnat covorul asfaltic pe sectoarele de drum dintre marile intersecții.

În această noapte au fost finalizate lucrările din intersecția de la Casa de Cultură, urmând ca în scurt timp să se întâmple același lucru și în zona ICIL, la intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I.C. Brătianu.

În momentul de față, echipele de muncitori lucrează la amenajarea alveolelor care facilitează accesul la dreapta în intersecție. Sunt montate borduri noi, se redimensionează alveolele pentru tranzitarea cât mai facilă a intersecției, urmând ca în scurt timp să se schimbe automatele de semaforizare cu unele noi și abia apoi să se poată începe asfaltarea. În paralel, se lucrează și la amenajarea trotuarelor și a pistelor de bicilete, la tăierea cablurilor aeriene și a stâlpilor vechi de iluminat.

Autoritățile își cer scuze pentru disconfortul creat și fac apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Related Articles

Back to top button