Actualitate

„Uniți pentru viață”, campanie de donare de sânge

Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR) organizează la nivel național, în perioada 6-17 noiembrie 2023, o nouă campanie de donare de sânge ,,UNIȚI PENTRU VIAȚĂ”. La Constanța, acțiunea de donare de sânge se va desfășura joi, 9 noiembrie 2023, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, din strada Nicolae Iorga, nr. 85, în intervalul orar 9:00-13:00.

,,Ne dorim că prin această campanie să acoperim o parte din lipsa de sânge din spitale și să dăm o șansă la viață celor aflați în suferință. Așadar, îndemnăm pe toată lumea care poate dona sânge să o facă, deoarece prin aceste acțiuni de solidaritate ne arătăm iubirea și sprijinul față de aproapele, iar orice faptă bună este răsplătită de Dumnezeu.”, a precizat Andrei-Florin Ciobanu, președintele ASCOR Constanța.

Cine dorește să se alăture activității noastre se poate înscrie utilizând următorul link sau să scaneze codul qr din afiș: https://surveyheart.com/form/652d65cd5a831f1249f2f8de

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook ASCOR Constanța sau la numerele de telefon: 0762111905 (Simona) sau 0721296636 (Andreea).

Campania „UNIȚI PENTRU VIAȚĂ” se va desfășura în principalele centre universitare din țară, unde filialele ASCOR își desfășoară activitatea, în orașe precum: București, Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgoviște, Timișoara, Târgu Jiu.

Related Articles

Back to top button