Administratie

Drumul Albești – Coroana, pregătit pentru trafic

Cu multă muncă și determinare, drumurile cândva impracticabile din județul Constanța văd, în sfârșit, asfaltul. Vorbim despre drumul județean 393 Albești-Coroana, a cărui reabilitare este aproape finalizată. S-au investit mii de tone de piatră pentru realizarea fundației și alte câteva mii de tone de asfalt pentru a aduce acest sector de trafic la stadiu practicabil și sigur. Drumul care leagă cele două localități are în total 6.7 km.

Așteptarea pentru localnici și toți cei care tranzitează drumul județean 393 Albești-Coroana a luat sfârșit. Conducerea Consiliului Județean Constanța și reprezentanții societății de drumuri județene anunță că reabilitarea acestui sector important de drum se apropie de final. Dacă în urmă cu aproximativ cinci luni de zile, drumul se afla la stadiu de piatră, pe alocuri chiar pământ, acum se numără printre cele mai moderne din județ. S-au investit mii de tone de piatră pentru realizarea fundației și alte câteva mii de tone de asfalt pentru a aduce acest acest sector de trafic la stadiu practicabil și sigur.

În prezent, angajații societății de drumuri au început turnarea ultimului strat de asfalt. Președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, transmite locuitorilor, dar și șoferilor, că investiția a fost gestionată cu responsabilitate, s-au executat lucrări de calitate și, în scurt timp, această reabilitare va aduce beneficii semnificative localităților, reprezentând un obiectiv important pentru conectarea comunităților și dezvoltarea economică în regiune. Drumul Albești-Coroana are în total 6.7 km.

Reprezentanții Consiliului Județean și-au propus ca toate drumurile de pământ și de piatră din județul nostru să dispară și să se facă astfel loc unei rețele de drumuri care să ofere siguranță, confort și normalitate.

Related Articles

Back to top button