Actualitate

Evenimentele din weekend, în siguranță cu jandarmii tulceni

Weekendul se apropie, iar jandarmii se vor asigura că toate evenimentele cultural-artistice, dar și sportive se vor desfășura în siguranță.

Mâine, 21 octombrie, începând cu ora 15.00, în comuna Baia, se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele ACS Hamangia Baia – CSM Focșani. Astfel jandarmii reamintesc participanților că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Duminică, 22 octombrie, începând cu ora 12.00, se va desfășura manifestarea cultural-artistică „Sărbătoarea viei și a vinului” – ediția a XVII-a în comuna Niculițel, iar de la ora 13.00, va avea loc  evenimentul Ziua comunei Izvoarele.

Jandarmii tulceni se vor asigura că toate activitățile dedicate acestor evenimente se vor desfășura în condiții de siguranță și vă reamintesc faptul că puteți sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie în caz de nevoie.

Related Articles

Back to top button