Actualitate

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vă invită la ultimul spectacol al lunii octombrie

În această săptămână, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vă invită la ultimul spectacol al lunii octombrie 2023!

BOEMA – Duminică, 29 octombrie 2023, ora 19:00, Sala Teatrului

”La bohème” (”Boema”) este o operă cu muzica compusă de Giacomo Puccini, pe un libret de Giuseppe Giacosa și Luigi Illica, după romanul „Scènes de la vie de bohème” de Henri Murger. Premiera operei a avut loc la Torino, „Teatrul Regio”, la 1 februarie 1896, sub conducerea dirijorului Arturo Toscanini, aflat la începutul carierei sale.

Regia artistică: OGNIAN DRAGANOV

Scenografia: BORIS STOINOV

Soliști VERONICA RĂCEALĂ debut, SILVIA SIMIONESCU debut, RĂZVAN SĂRARU, DANIEL POP, MARIUS EFTIMIE, MIHAI TEODORU debut, MIRCEA GĂVAN debut, ANDREI BĂICAN, CRISTIAN PARMAC, IULIAN BRATU

Conducerea muzicală ARNAUD PAIRIER Franța

Maestru cor ADRIAN STANACHE

Orchestra și Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Biletele pot fi achiziționate de pe www.tnobconstanta.ro/bilete și de la Agenția Teatrului.

Pe lângă acest eveniment, vineri 27 octombrie, de la ora 18:30, va avea loc evenimentul cultural caritabil „Generozitate” organizat de Fundația Pontica, Primăria Constanța și Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” pentru a sprijini Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Orchestra și soliștii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vor susține un concert, iar în foaierul TNOB vor fi organizate o degustare de vinuri și o expoziție cu vânzare ce va cuprinde tablouri donate de artiști constănțeni. De asemenea, va fi disponibilă pentru achiziționare colecția revistei de cultură TOMIS – ediția nouă. Toate sumele încasate din vânzarea biletelor, operelor de artă și revistelor vor fi donate spitalului.

Related Articles

Back to top button