Actualitate

Impact mortal pe Aurel Vlaicu! Un tânăr și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a rupt în două în urma impactului cu un copac

A gonit spre moarte! Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a rupt în două, în urma impactului violent cu un copac, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, în apropriere de podul din Km 4-5. Tânărul a fost găsit de pompieri și medici înafara părții carosabile și nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Accidentul a avut loc noaptea trecută, după ora 1.00, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanța. Oamenii care locuiesc în zonă au fost treziți din somn de o bubuitură puternică, iar când au văzut nenorocirea, au sunat la 112. O mașină s-a rupt în două, după ce șoferul s-ar fi izbit violent de un copac, iar în urma imapactului, conducătorul auto a fost aruncat din autoturism în afara părții carosabile. Medicii sosiți la fața locului au început protocolul de resuscitare, din păcate fără rezultat.

”La fața locului s-a deplasat Detașamentul Port, cu un ASAS și un echipaj de prim ajutor. Sosiți la fața locului, colegii  mei au constatat o victimă inconștientă, de sex masculin, aflată în afara autoturismului. Pompierii au început protocolul de resuscitare, dar din păcate, tânărul de 21 de ani a fost declarat decedat”, a declarat lt. Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea. 

Martorii susțin că tânărul ar fi apăsat la maxim pedala de accelerație și ar fi pierdut controlul volanului, însă doar o expertiză tehnică oficială ar putea concluziona cu ce viteză rula autoturismul în momentul impactului. Oamenii legii au și deschis un dosar de cercetare penală.

”Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, și, din motive care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac”, a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt.

Și gardul unei locuințe a fost distrus în urma impactului, iar la locul accidentului, oamenii au aprins lumânări pentru tânărul care a gonit spre moarte.

 

Related Articles

Back to top button