Actualitate

Trei medici constănţeni, premiaţi la Conferința Națională de Medicină de Urgență de la Iaşi

La finalul celei de a IX-a ediție a Conferinței Naționale de Medicină de Urgență de la Iași, secretarul de stat în MAI, șeful DSU, Dr. Raed Arafat a avut onoarea de a înmâna premiile rezidenților care au excelat în concursul de lucrări științifice.
Acest eveniment prestigios a adunat 11 centre de formare din întreaga țară, oferind o ocazie unică pentru promovarea cercetării și a excelenței în medicina de urgență.
🥇 premiul I a fost oferit reprezentantului centrului din Cluj.
🥈 premiul II a fost acordat reprezentantului centrului din Constanța.
🥉 premiul III reprezentantului centrului din Târgu Mureș.
Aceste premii reprezintă recunoașterea efortului, dedicării și a contribuției semnificative aduse domeniului medicinei de urgență. Una dintre marile recompense pentru acești tineri medici talentați este faptul că vor avea oportunitatea de a-și acoperi costurile de participare la conferințe internaționale de medicină de urgență. Acest lucru nu numai că va contribui la dezvoltarea lor profesională, dar va aduce și beneficii semnificative în avansarea practicii medicale de urgență din România.
Suntem profund mândri de toți cei care au luat parte la această competiție, aducând în prim-plan lucrările lor științifice în fața colegilor și a evaluatorilor. Fiecare participant este un câștigător, prin contribuția adusă la extinderea cunoștințelor și îmbunătățirea calității medicinei de urgență.
Rezidenții reprezintă viitorul specialității în medicina de urgență, care a sărbătorit 30 de ani de la înființare!
Această conferință a demonstrat încă o dată angajamentul în creșterea nivelului de expertiză și asistență medicală în domeniul medicinei de urgență.

Related Articles

Back to top button