Actualitate

Organizația Femeilor Liberale Filiala Constanța se implică activ în campania națională OFL pentru strângerea de semnături pentru ca proiectul de protecție a minorilor în mediul online să devină lege

Organizația Femeilor Liberale Filiala Constanța se implică activ în campania națională OFL pentru strângerea de semnături pentru ca proiectul de protecție a minorilor în mediul online să devină lege. Astfel,  doamnele liberale din Organizația Județeană OFL Constanța s-au deplasat alături de tinerii din TNL Constanța, în orașul Murfatlar. Împreună, mame și tineri au explicat locuitorilor interesați de această inițiativă despre importanța acestei inițiative și au strâns  semnături:
,,Duminică dimineață, în Piață Obor din localitatea Mulfatlar, alături de colegii din Organizația județeană de tineret am discutat cu oameni despre proiectul de lege inițiat de doamna  senator Nicoleta Pauliuc privind protecția minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani în mediul on-line. Am strâns peste 75.000 de semnături la nivel național!” a anunțat dr. Adriana Câmpeanu, președinta OFL Filiala Constanța,” a anunțat președinta OFL  Filiala Constanța.
Oricine poate consulta această inițiativă și poate semna, accesând link-ul:
https://campanii.pnl.ro/protejam-copiii-online/, Informează dr. Adriana Câmpeanu,  președinta OFL Filiala Constanța.

Related Articles

Back to top button