Actualitate

Durata de executare a lucrărilor companiei de apă în Valu lui Traian se prelungește

Ca urmare a unor probleme de ordin tehnic depistate la fața locului, compania de apă este nevoită să prelungească durata de executare a lucrărilor până în jurul orei 20.30.

Sunt afectați în continuare consumatorilor din localitatea Valu lui Traian, cu excepția zonelor C și F. Lucrările de modernizare fac parte din contractul de investiții cu finanțare europeană derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) – CL21 „Rețele de apă și canalizare Valu lui Traian”, în valoare de aproximativ 116 mil. lei.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul consumatorilor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile”, au transmis reprezentanții RAJA.

Related Articles

Back to top button