Actualitate

Grupurile au reduceri pe tren

Grupurile organizate de călători vor beneficia de reduceri pe tren. Cei care merg împreună în aceleași condiții, același tren, dată și clasă, pot face solicitări pentru rezervări de locuri fără achitarea pe loc a tarifelor de transport aferente. Sunt acceptate solicitări pentru grupuri formate din cel puțin 20 de persoane, iar reducerile sunt cuprinse între 15 și 25%, în funcție de numărul de călători.

Dacă v-ați planificat o călătorie cu grupul și ați ales să mergeți cu trenul, trebuie să știți că puteți beneficia de reduceri. Grupurile de persoane care merg împreună în aceleași condiții, pot solicita rezervări de locuri fără a plăti costurile de transport aferente. Potrivit CFR, sunt acceptate solicitări pentru grupuri formate din cel puțin 20 de persoane.

Reducerile se acordă la trenurile Regio sau Interregio, clasa a II-a. Cererea se poate depune la casele de bilete din stații sau agenții de voiaj CFR, cu o anticipație de minim șase zile, calculată fără ziua în curs, și maxim 60 de zile. Pentru o anticipație de sub șase zile, nu se acordă reduceri de grup. Pentru călătoria la clasa I sau tren Intercity se vor achita integral diferențele tarifare corespunzătoare pentru fiecare membru al grupului.

Reducerile sunt acordate în funcție de numărul de călători din grup, astfel: reducere de 15% pentru grup de 20-40 de persoane, reducere de 20% pentru grup de 41-80 de persoane, iar grupul mai mare de 80 de persoane beneficiază de o reducere de 25%. În ultimele două zile calendaristice față de data plecării a primului tren de dus, calculate inclusiv cu data curentă, trebuie să știți că se pot face rezervări de locuri pentru grupuri numai cu achitarea pe loc a tarifelor de transport aferente.

 

Related Articles

Back to top button