Actualitate

Sinucidere sau accident? O tânără mamă a murit după ce s-a aruncat de la etajul 3 al Spitalului din Medgidia

Moarte învăluită în mister la Spitalul Municipal Medgidia! O tânără de 34 de ani a sfârșit tragic după ce s-a aruncat de la etajul 3 al unității medicale. Femeia se afla internată pe secția obstetrică ginecologie, după ce în urmă cu patru zile adusese pe lume un copil. Cazul este acum cercetat de polițiști care încearcă să stabilească dacă a fost o sinucidere sau un accident. Atenție sunt informații și detalii care vă pot afecta emoțional.

Femeia avea 34 de ani și o viață înainte alături de primul ei copil pe care îl adusese pe lume în urmă cu doar patru zile. Tocmai de aceea, nimeni nu-și explică gestul extrem. Mai ciudat este că aceasta semnase în cursul zilei un acord prin care renunță la copilul pe care tocmai ce îl născuse. Documentul a fost semnat în prezenta asistentului social de la Primăria Medgidia, a medicului specialist și a unui polițist.

”S-a semnat un protocol cum că renunță la copil, asta s-a întâmplat la prânz. S-a respectat și protocolul a venit și polițistul și asistența socială din primărie, în prezența directorului medical a mea, s-a semnat un protocol, a dumneai  apoi ce s-a întâmplat numai ea știe”, a declarat dr. Dorel Oprea, manager Spitalul Municipal Medgidia. 

Reprezentanții spitalului spun ca tânăra stătea singură în rezervă și că fusese vizitată de medicul de gardă însă acesta nu a observat nimic ciudat la ea. La scurt timp după plecarea acestuia a venit și mama tinerei în vizită, însă aceasta nu mai era în cameră. Femeia a dat alarma, a anunțat-o pe asistentă, iar la scurt timp și-au dat seama că femeia se aruncase de la etaj. Trupul ei zăcea pe asfalt în curtea spitalului. Imediat, cadrele medicale din Unitatea de Primiri Urgente au început manevrele de resuscitare. Din păcate însă acestea au fost fără niciun rezultat. Femeia a fost declarată decedată.

”Să fi fost vorba de o depresie post partum? Cam repede, vă dați seama că ne-am gândit și noi, directorul medical care este și ginecolog mi-a spus că este cam repede, nu am văzut așa repede mai ales că a fost operație cezariană, era chiar recent operată. Da, mi-e greu să vă spun, la fel de bine psihologul care a vorbit cu dumneaei inainte de a semna hârtile respective nu are cum să îmi spună că este secretul profesional”, a declarat dr. Dorel Oprea, manager Spitalul Municipal Medgidia 

”Sunt persoane care intră în depresie imediat după ce nasc pt că realizează că toată viața lor se schimbă, altele care intră mai târziu, altele deloc. Deci este posibil. Dacă ea avea un istoric știu eu o anxietate de dinainte de naștere, cumulată și cu faptul că a fost nevoită să renunțe la copil nu știm din ce motive, deci toți factorii ăștia da, pot duce la depresie și la gestul ăsta necugetat pe care ea l-a făcut +  sunt persoane care știu să mascheze foarte bine suferința, adică să se ascundă atât de bine încât să nu dea ea era clar foarte hotărâtă din moment ce a recurs la gestul ăsta era hotărâtă probabil că dinainte de a renunța la copil și tocmai pentru că ear atât de hotărâtă a făcut-o să mascheze foarte bien suferința pe care o avea, să se prefacă foaret bine”, a declarat Elena Stambuli, psiholog. 

Acum polițiștii vor trebui să stabilească împrejurările în care a avut loc tragedia, dar și ce ar fi putut să o împingă pe tânăra mamă să recurgă la un astfel de gest.

Related Articles

Back to top button