Actualitate

Peste 80 de kilograme de pește provenit din braconaj, descoperite de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit și ridicat 481 de metri de plase tip setcă și 83 kg de pește, diferite specii.

În ziua de 03.11.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia au efectuat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, ocazie cu care au descoperit, în zona lacului Babina, o înșiruire de plase cu captură de pește în ele. Aceștia au procedat la recuperarea plaselor din apă, stabilind faptul ca acestea sunt tip setcă și au o lungime totală de 481 metri, având o captură de pește de 83 kg, diferite specii.

Peștele, în cantitate totală de 83 kilograme a fost predat unei societăți comerciale de profil, iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea, desfășoară activități specifice pentru identificarea autorilor și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol.

Related Articles

Back to top button